HEILOO - Bij het jeugdtoernooi voor witte en gele banden in de Heiloo hebben de EBI-Sports judoka's weer goed gepresteerd.


Het toernooi was druk bezet met zo'n 220 judoka's uit heel Noord-Holland en werd in een ochtend en een middag blok verdeeld.

Coach Frank ging als eerste op pad met 2 judoka's. Het ging heel goed en er werd goed gejudood. Wessel Koning zat in een zware poule en had een zware ochtend en werd met 1 winstpartijtje 4e en Chris Heijstek wist er 2 van de 4 te winnen en werd 3e.

In het middagblok kwam coach Robin erbij want de groep bestond uit 9 judoka's.

Julissa de Jongh was ingedeeld met haar zusje en had het zwaar vandaag en eindigde op de 4e plaats. Susanna deed het vandaag een stuk beter en wist al haar partijen te winnen en werd zo Kampioen.

Bruce werd helaas 2x benadeeld door de scheidsrechter en belande zo net naast het podium vandaag. Huub had een goeie balans met 2x winst en 2x verlies en werd zo derde. Ook was er een derde plaats voor Aron Koning met 2 gewonnen potjes. Een stapje hoger op het podium stonden Lina Wiedijk, Gijs de Valk en Gijs Dekker en Noah Parfitt werd Kampioen vandaag.

De judoka's hadden het heel goed gedaan deze dag en het was een goed georganiseerd toernooi.