VOLENDAM - De handballers van Vrone/Berdos hebben zondag het nodige karakter getoond door aan het uitduel bij de beloften van Volendam een punt over te houden. Halverwege stond de ploeg van coach Dion Ferdinandus nog op negen punten achterstand.

Het werd een wedstrijd met twee gezichten in Sporthal Opperdam alwaar Volendam 2 furieus van start ging en snel afstand nam. Bij rust was de stand dan ook 19-10 en leek de situatie kansloos.

Coach Ferdinandus moet echter tevreden hebben toegezien wat zijn ploeg na de rust liet zien. Onder aanvoering van een zeer op schot zijnde Joep Kenter (12 treffer totaal) wisten de gasten de achterstand om te buigen naar een voorsprong om na zestig minuten genoegen te nemen met een gelijkspel.

Met vijf punten uit vijf duels speelt Vrone/Berdos komende zaterdag in De Oostwal thuis tegen PSV.