SINT PANCRAS - Met een 3-2 overwinning op SVA heeft SV Vrone zijn laatste thuiswedstrijd op zondag gespeeld. Zoals bekend stapt het eerste elftal van de vereniging komend seizoen over naar het zaterdagvoetbal.


De ploeg van interim-trainer Jos Verduin lijkt zodoende met negen punten uit de laatste vier wedstrijden het roerige seizoen toch nog enigszins goed af te sluiten. Volgende week, op 2e Pinksterdag, sluiten de groen-zwarten de competitie af met een uitduel bij Hercules Zaandam.

Vrone kwam in de eerst helft tweemaal op voorsprong. eerst door Martijn Leek en vervolgens door een benutte strafschop van Maarten Kraak. Tussendoor zorgde Sebbe Davids voor de gelijkmaker voor de gasten uit Assendelft die nog kans hadden op een periodetitel.

Deze stand bleef vervolgens lang staan, maar in de slotfase van het duel vielen er nog twee doelpunten. Cas Nootebos scoorde namens SVA, maar de beslissende treffer kwam na een hoekschop op naam van Jasper Keuken waardoor Vrone de drie punten in eigen huis hield: 3-2.