ROTTERDAM - In de Eredivisie zaalvoetbal voor vrouwen hebben Feyenoord Futsal en FC Marlène vrijdagavond de punten gedeeld. De twee ploegen die worden gezien als kandidaten voor het behalen van de play-offs eindigden het duel op 3-3, een stand die reeds bij rust bereikt was.

Monique van der Rijst, trainer/coach van de Marlène vrouwen, baalde van het gelijke spel. 'In de tweede helft waren wij de bovenliggende partij, maar het afmaken van de kansen lukte helaas niet.'

Toch zag zij haar ploeg in de eerste helft goed terug komen van een achterstand. Chantal Hendriksen had weliswaar in de derde minuut de score al geopend en FC Marlène speelde prima, maar de thuisploeg sloeg daarna keihard toe door in de omschakeling met drie goals op rij. Door doelpunten van achtereenvolgens Sanne Brand en Judine Castricum wist de Heerhugowaardse formatie de schade nog voor de rust te herstellen.

De tweede helft leverde vervolgens genoeg mogelijkheden en spanning op, maar geen doelpunten meer.