HEERHUGOWAARD - Derdeklasser Reiger Boys heeft zaterdag de tweede zege van het seizoen weten binnen te halen. De vrouwenploeg van de geel-zwarten liepen wel tegen een nederlaag op.

Op bezoek bij VVA/Spartaan in Amsterdam boekte het Reiger Boys van trainer Tom Boukes een regelmatige zege. Jermaine Pichotte opende de score na een klein half uur spelen. Nog voor de rust werd die score verdubbeld door een eigen doelpunt.

Tien minuten na rust gooide Chris Coesel het duel op slot: 0-3. Reiger Boys speelt komende zaterdag thuis tegen De Volewijckers.

Vrouwen
Reiger Boys VR1 gaf op bezoek bij SC Stiens in Friesland een voorsprong uit handen. De ploeg van trainer Arnold de Block was kort voor rust op voorsprong gekomen door een doelpunt van Maartje van Haneghem. De Block zag zijn ploeg nog een aantal goede kansen missen en kreeg daarvoor de rekenintg gepresenteerd. In het slotkwartier scoorde de thuisploeg twee keer kort achter elkaar en dit kwam Reiger Boys niet meer te boven: 2-1.
Komende zaterdag speelt Reiger Boys VR1 thuis tegen Berkel VR1.