SINT PANCRAS/HEERHUGOWAARD - In de onderste regionen van het zaterdagvoetbal, de vierde en vijfde klasse, hebben de Langedijker ploegen wisselende resultaten behaald. In de vijfde klasse blijft Vrone ongeslagen terwijl een klasse hoger DTS onderuit ging bij SVW '27.


DTS is vooralsnog aan een wisselvallig seizoen bezig in de vierde klasse. Afgelopen zaterdag hield de ploeg van trainer Mike Langedijk lang stand in de derby bij het Heerhugowaardse SVW '27, maar moest uiteindelijk toch het onderspit delven. De groen-zwarten wonnen op eigen veld met 4-0.

DTS staat na zeven wedstrijden met zeven punten op een negende plaats. Komende zaterdag speelt men een thuiswedstrijd teegn ZCFC (15.00 uur)

In de vijfde klasse blijft Vrone ongeslagen. De ploeg van trainer Willem Zeijlmans speelde dit seizoen eenmaal gelijk en behaalde in de thuiswedstrijd tegen hekkensluiter Rood-Wit Zaanstad de zesde zege van het seizoen. Door de 5-1 overwinning en puntenverlies van de concurrentie wisten de Pancrassers de koppositie zelfs te verstevigen.

Vrone is komend weekend vrij van competitieverplichtingen en hervat de competitie op 26 novembe met een thuiswedstrijd tegen De Kennemers.