OUDKARSPEL/MIJDRECHT - In het zaterdagvoetbal vielen er afgelopen weekend goede resultaten te noteren voor de Langedijker ploegen. Zowel DTS als BOL pakten de volle buit.

Vierdeklasser DTS verraste het hoger geklasseerde ZCFC uit Wijdewormer. In Oudkarspel kwam de thuisploeg halverwege de eerste helft op achterstand toen Jesse Knibbe de bal hard achter keeper Milan Bakker kopte. Na de rust trok de ploeg van Mike Langedijk de zaken recht. Nick Hofman maakte uit en prachtige vrije trap gelijk en in de slotfase kon invaller Freek Gobets, op aangeven van Colin Vennink, voor de winnende treffre zorgen: 2-1.

DTS staat vooralsnog op een negende plaats in 4A en speelt komende zaterdag weer thuis als Alcmaria Victrix op bezoek komt.

Eersteklasser BOL boekte op bezoek bij het laag geklasseerde Argon alweer de vijfde overwinning van het seizoen en blijft bovenin meedraaien in 1A. In Mijdrecht werd het 0-3 voor de ploeg van Erwin Tump. Aanvoerder René Rootlieb kopte voor rust de 0-1 binnen en in de tweede helft werd deze score verdubbeld door Ruben Beentjes en was het slotakkoord voor Timon Plak.

Voor BOL wachten er deze week twee uitwedstrijden. Dinsdagavond gata men in het bekertoernooi op bezoek bij DHSC in Utrecht en zaterdag wacht de uitwedstrijd bij NSC Nijkerk.