'T KRUIS - Wie vorig weekend op het KSV complex geweest is kan het niet ontgaan zijn. Want met 6 ‘kampioensfeestjes’, 6 keer ‘We are the Champions’ door de speakers, was het gewoon een doorlopend feest in de kantine.


Maar liefst 6 jeugdteams werden kampioen in hun competitie en dit werd natuurlijk goed gevierd. De JO11-1 werd kampioen in de Hoofdklasse, de JO14-1 en JO15-1 promoveerde naar de Hoofdklasse en de JO14-2 eindigde bovenaan in de 4e klasse. Ook de meiden van KSV doen het heel goed. Daar werden de MO15-1 heel knap kampioen in de Hoofdklasse en de MO17-1 eindigde als eerste in de 1e klasse!

Het gaat dus erg goed met de KSV jeugdopleiding. Met een grote groep enthousiaste trainers en coaches, ondersteunt door het Technisch Hart, worden er mooie resultaten geboekt en grote stappen gemaakt. Niet alleen bij de selectie teams, maar zeker ook in de teams daaronder en de aandacht die daar ook heen gaat is erg belangrijk.

Dat de jeugdopleiding van zowel de jongens als de meisjes de wind in de zeilen heeft is bij de KNVB ook niet onopgemerkt gebleven. Het KSV complex wordt wekelijks bezocht door scouts van profclubs en onlangs heeft er een KNVB welkomstprogramma voor nieuwe trainers plaatsgevonden, wordt er met hun samengewerkt aan een mooi beleidsplan en zijn diverse KSV jeugdtrainers geslaagd voor hun KNVB cursus.

KSV is goed bezig en heeft de zaakjes goed op orde’ was een mooi compliment van de KNVB afgevaardigde. Met de fantastische Open Dag voor de allerkleinste afgelopen weekend, de nieuwe leden die er weer bij gaan komen en steeds meer teams die op hoog niveau gaan spelen, gaat KSV op voor een prachtig nieuw seizoen!