SINT PANCRAS - ZV Vrone maakte nog altijd kans om te promoveren naar de 1e Divisie van het zaalvoetbal. Nadat in de 1e ronde van de nacompetitie FC Boshuizen opzij werd gezet (4-0) wonnen de Pancrassers afgelopen vrijdag met nipt verschil van FC Marlène 2 (3-2).

De reserves van de Heerhugowaardse zaalvoetbalgrootmacht wisten dit seizoen op het nippertje degradatie uit de 1e Divisie te voorkomen en moeten zich nu weten te redden in de nacompetitie. Het werd een spannend duel in De Oostwal waar beide ploegen aan elkaar gewaagd bleken, maar ZV Vrone toch de winst naar zich toe trok.

Komende vrijdag 26 mei is de return tussen beide ploegen in Sporthal Waardergolf (20.00 uur). De winnaar over twee wedstrijden plaatst zich uiteindelijk voor de finaleronde op 2 juni.