PURMEREND - Zondag 02-10 kun je je hart ophalen bij WeddingFair. Dé Trouwbeurs voor Nederland is voor haar 163e editie in Noord-Holland te gast bij De Markthal in Purmerend en er is veel te doen op de beurs!


Bij meer dan 30 bedrijven kun je info en inspo halen. Van de nieuwste bruidsmode tot de lekkerste taart en de mooiste styling;, van drukwerk tot openingsdans, van fotograaf tot trouwpak; jouw bruiloft van a-z regel je op de beurs. Dus, trouw je in 2023/2024 dan is deze trouwbeurs er speciaal voor jou! Bij WeddingFair krijg je een berg info en inspiratie van trouwspecialisten die vakkundige antwoorden hebben op al jouw vragen.

BELEEF Je kunt een verrassende proeverij doen, er is veel aandacht voor bruidsmode, je kunt schoentjes passen en ook de bruidegom wordt niet vergeten. Hij kan terecht voor zijn gehele outfit inclusief accessoires en zich verdiepen in trouwvervoer, de fotoreportage en de openingsdans! Jouw complete bruiloft kun je op deze populaire trouwbeurs organiseren met specialisten voor elk detail van de trouwdag.

JOUW EERSTE CADEAU
WeddingFair vindt dat bij een huwelijk een cadeau hoort. Bij een bezoek aan hun trouwbeurzen krijgt het bruidspaar het jaarboek van de bride to be weddingplanner cadeau!
Met meer dan 200 pagina’s aan weetjes, tips en nog veel meer.

Het boek is te koop in boekenwinkels voor 19,95. Maar jij als aanstaande bruid of bruidegom kan hem ophalen op een van de beurzen als jij het jaarboek reserveert.

GRATIS ENTREE WeddingFair Purmerend zondag 2 oktober 2022 van 10:30 uur tot 16:30 uur. De Markthal Koemarkt 52, 1441 DD Purmerend. 700 meter van station en 500 meter van bushalte. Parkeren aan de Koemarkt of Q Park Willem Eggert op slechts enkele minuten lopen.

Meer info op de website: https://weddingfair.nl/trouwbeurzen/trouwbeurs-purmerend/ Of volg het event op Facebook: https://www.facebook.com/events/797069088138290/