Hebben jullie ooit trouwringen, verlovingsringen of vriendschapsringen bij ons gehaald? Zijn jullie van plan om prachtige ringen aan te schaffen of vinden jullie ons gewoon een top bedrijf?


Stem dan op ons! KLIK HIER

Dit is een publieksprijs waarbij de winnaar wordt gekozen door bruidsparen, zodat er wordt beoordeeld op de directe en persoonlijke ervaring van jullie. En dat komt mede dankzij jullie. Want voor een nominatie moesten wij van onze klanten een score van een 8 of hoger hebben.

De Top Trouwbedrijven Award is voor TrouwringenVoordeel.nl de manier om aan jullie te laten zien dat onze service uitblinkt in de trouwbranche! Wij voelen ons vereerd dat wij mogen deelnemen aan deze award en gaan dan ook ons uiterste best doen voor deze publieksprijs!

Wij zullen het dan ook waarderen als jullie op Trouwringenvoordeel.nl stemmen!

Alvast bedankt!

Sprankelende groet,

Team Trouwringenvoordeel.nl


UNIEK CONCEPT TROUWRINGENVOORDEEL.NL


Pas jouw droomringen gewoon vanuit huis!

Vanwege het Coronavirus hebben wij ook passende maatregelen moeten treffen.

Gelukkig zijn we nog steeds open op afspraak, maar bieden onze toekomstige bruidsparen nu ook de mogelijkheid om dummyringen thuis te laten bezorgen.

Bestel Gratis een Dummy ringen en Ringenbos

Het is vanaf nu mogelijk om bij ons 3 soorten dummy ringen te bestellen! Zo kun je toch alvast jullie droomringen bekijken én online bestellen.

Ben jij ten huwelijk gevraagd en zijn jullie nog op zoek naar prachtige trouwringen? Wees dan niet getreurd! Ook tijdens deze mindere periode, proberen wij om jullie voorbereidingen toch zo leuk mogelijk te maken. Als het niet in onze vestiging kan, dan maar vanuit huis!


Bestel nu tijdelijk 3 soorten dummy ringen en een ringenbos


WIJ ZIJN OPEN OP AFSPRAAK TIJDENS DE LOCKDOWN


Liever een afspraak op één van onze 15 locaties?

Stap jij nog in het huwelijksbootje én zijn jullie nog op zoek naar prachtige trouwringen? Bekijk dan

het aanbod in onze webshop. Van gouden trouwringen tot mooie bicolor ringen, voor iedereen is er een passende ring te vinden.

Willen jullie liever een afspraak? Wij zijn ook nog open op afspraak!

We hebben aankomende periode nog een paar plekjes vrij, maak snel een afspraak via deze link


Na een mindere periode komt ook gelukkig altijd weer een mooie periode!