HEERHUGOWAARD - De zomer is inmiddels aangebroken, maar bij Cool kunst en cultuur blijft de frisse energie van de lente nog even hangen met de Coole serie: Nieuwe Lente. Geniet van twee bijzondere en laagdrempelige series van negen of tien voorstellingen die je niet wilt missen.

Van jong talent tot doorgewinterde theatermakers
Nieuwe Lente biedt een veelzijdig programma, variërend van dans en show tot toneel, theatercolleges en cabaret. Kies bijvoorbeeld voor tien voorstellingen van jong talent tot doorgewinterde theatermakers op het grote podium met Nieuwe Lente Rodi Media zaal. Wordt omver geblazen door de acrobatische balans-act van Panama Pictures, het aangrijpende verhaal van Roxanne van Iperen vertolkt door Solo Stories, de komedie van George & Eran Producties en de verschillende muziekstijlen van Dutch String Collective, Flip Noorman en Alex Roeka. Er is van alles te ontdekken in de Nieuwe Lente Rodi Media zaal serie.

Nieuwe Lente Toon
Toon, de kleine zaal van Cool, biedt een intieme theaterervaring, ideaal voor wie houdt van een persoonlijke en meeslepende sfeer. Laat je raken door Cat Smits, die met poppenspel haar strijd met een eetstoornis vertelt, of bewonder het danstalent van Xclusiv Company. Verder geniet je onder andere van toneelvoorstellingen van MATZER, Firma MES, Op Verhaal en REINDIER en een zinnenprikkelende cabaretperformance van Christian van Eijkelenburg.

Goedkoper uit met een passe-partout
Kun je niet kiezen tussen de voorstellingen? Met een passe-partout geniet je extra voordelig van de Nieuwe Lente-voorstellingen. Ga naar alle tien de voorstellingen in de Grote zaal voor €99,00 óf negen voorstellingen in de Kleine zaal voor slechts €89,00. Is jouw agenda te druk voor een volledige passe-partout, maar is er een voorstelling die er voor jou uitspringt? Losse voorstellingen zijn te boeken voor €15,00.

De losse voorstellingen en de passe-partouts zijn te bestellen via www.coolkunstencultuur.nl