HEERHUGOWAARD - Paulien Cornelisse is gek op taal. In haar boeken en columns, maar ook in haar cabaretvoorstellingen! Met haar nieuwe voorstelling Aanstalten laat ze je als bezoeker de onzekerheid omarmen en een plekje geven binnen je eigen wereldje. Hopelijk is ook na afloop nog steeds onzeker wat er nu eigenlijk is verteld. Ontdek het zelf op vrijdag 4 maart bij Cool!

Taal is zeg maar echt haar ding
Als je Paulien (nog) niet kent van het theater, dan ken je haar wel om haar schrijftalent. De verbindende factor hierin is altijd taal. Zo publiceerde ze het boekje Taal is zeg maar echt mijn ding en is om de dag haar 150-woorden column te lezen op de voorpagina van De Volkskrant. Die laatste schreef zelf ook over Paulien haar laatste voorstelling: “Het wordt allemaal overtuigend gebracht door de 41-jarige Cornelisse, die inmiddels als een bedreven, energiek vertellende stand-upcomedian op het toneel staat.”(****).

Omarm de onzekerheid
Het beste wat je kunt doen, vindt Paulien, is de onzekerheid accepteren, omarmen, ‘facen’, en een plekje geven binnen je eigen wereldje. De onzekerheid van waar ‘aanstalten’ begint en eindigt, de onzekere tijden waarin we momenteel leven én de onzekerheid waar die ‘tijden’ precies begonnen. En dit alles wordt nóg meer onzeker om drie uur ’s middags, want dat is het onzekerste moment van de dag.

Meer informatie & reserveren
Kijk voor meer informatie en het reserveren op www.coolkunstencultuur.nl. Zin in een complete avond uit? We nodigen je uit in Café Cool voor een van onze heerlijke horeca-arrangementen! Te reserveren via de website of bij onze servicebalie via 072-5347662.