HEERHUGOWAARD - Na een seizoen waarin de theaterdeuren langer dicht waren dan open, kijkt Cool kunst en cultuur in Heerhugowaard met vertrouwen naar de toekomst. Het theaterprogramma voor komend najaar is inmiddels bekend gemaakt. Vanaf zondag 20 juni om 12:00 uur kunnen er kaarten gereserveerd worden voor de voorstellingen van september t/m december. Het programma is nu al te bekijken op www.coolkunstencultuur.nl.


Grote namen
Marc-Marie Huijbregts, Roué Verveer, Dolf Jansen, Yentl en de Boer, Ali B, Sanne Wallis de Vries, Hans Dorrestijn en Martijn Koning; vele bekende cabaretiers betreden dit najaar het podium van Cool. Muziekliefhebbers komen aan hun trekken met concerten van Dutch Eagles en Karin Bloemen, en tributes zoals ‘The Jimi Hendrix Re-Experience’ en ‘Imagine – The John Lennon Songbook’. Charly Luske stapt komend seizoen in de huid van de grote entertainer Robbie Williams en Simone Kleinsma vertelt haar persoonlijke verhaal waarbij muziek een grote rol speelt in ‘VERDER’.

Daarnaast staat er een aantal bijzondere producties op de planken van Cool zoals de legendarische rockmusical ‘Rocky Horror Show’, ‘The Mousetrap’ met Willeke van Ammelrooy ‘De Notenkraker’ door het Odessa Ballet en een persoonlijke soloshow van voormalig eerste soliste van het Nationale Ballet, Igone de Jongh.

Veelbelovende theatermakers
De serie Nieuwe Lente met ‘kleine voorstellingen van grote artiesten’, krijgt ook in het nieuwe seizoen een vervolg met veertien bijzondere voorstellingen van veelbelovende theatermakers, allen met een vaste lage toegangsprijs van €14,50. In deze serie o.a. hartstochtelijke muziek van Joost Spijkers, de intieme poppenvoorstelling ‘Granm’ma’ en indrukwekkend circustheater van Panama Pictures.

Met vertrouwen naar het nieuwe seizoen
Cool heeft veel vertrouwen in het nieuwe theaterseizoen en het loslaten van de maatregelen rondom het coronavirus. Daarom wordt de theaterzaal binnenkort weer omgebouwd naar de oorspronkelijke indeling en kunnen kaartkopers zelf hun stoel kiezen tijdens het reserveren. Mochten de maatregelen toch nog van kracht zijn, dan stellen we onze plannen bij en krijgen kaartkopers uiteraard hun geld terug of kan men kiezen voor een digitaal tegoed. “Ons publiek kan dus met een gerust hart kaarten reserveren!” aldus Roos Slot, Manager Marketing bij Cool kunst en cultuur.

Reserveren
Kaarten voor de voorstellingen kunnen vanaf zondag 20 juni 12:00 uur gereserveerd worden via www.coolkunstencultuur.nl en bij de servicebalie van Cool.