HEERHUGOWAARD - Op dinsdag 30 april om 11:00 uur start de kaartverkoop voor het nieuwe theaterseizoen! In 2024-2025 ga je met Cool op reis. Met een brochure als reisgids, koffers op de cover en last-minute koffers-deals wordt reizen de rode draad door het seizoen. Populaire bestemmingen zijn onder andere Pieter Derks, Daniël Arends, Skotwal, Jandino en De Verleiders. Nieuwsgierig naar het hele programma? Bekijk dan het programma op www.coolkunstencultuur.nl.


Hé, we’re going to…
Parijs, Ierland, Amerika, Canada en zelfs bergtoppen en de maan. Cool kunst en cultuur neemt je - in het theater - overal mee naar toe op reis. Raymond Mens trapt het reisprogramma af met zijn college over Amerika, het land waar alles mogelijk lijkt te zijn. Amerika is ook het land van Bruce Springsteen, John Mayer en Tina Turner. Daarom nemen Brucified, Ed Struijlaart, de 3JS en Dilana Smith je mee op muzikale reis. Muziek uit Groot-Brittannië mag natuurlijk niet ontbreken. Yorick van Norden duikt in de platenkast van Paul McCartney en de Phil Bee Cocker band brengt een ode aan Joe Cocker. En wat dacht je van een tribute aan David Bowie en een magische reis in ‘A Stairway to Heaven’ door het Dutch String Collective?

Isa Hoes brengt samen met o.a. Peggy Vrijens een vlijmscherpe komedie waarin zij afreizen naar Sicilië om de erfenis van oma te regelen. Tanja Jess en de andere TOP Vrouwen beklimmen een berg en Goedemorgen Theaterproducties neemt je mee in de droom van Gustave Eiffel en zijn technische wonder in Parijs. En in ‘Murder on The Nile’ beleef je een intrigerende reis vol passie en onverwachte wendingen. Blijf je liever op Hollandse bodem? Dan zit je met o.a. Pieter Derks, Ton Kas, Veldhuis & Kemper, Arjan Kleton en Maarten van Rossem altijd goed.

Op reis naar de maan
De kleintjes beleven in het theater een magische reis. Zo nemen Buurman & Buurman ze mee naar de maan en Marianne van Houten creëert een kabouterwereld op het podium. Ook keert het jaarlijkse Babbels Peuter- & Kleuterfestival terug en genieten de kinderen de hele dag van fantastische voorstellingen en kleurrijke kunstspeeltuinen.

Koffer-series
In seizoen 2024-2025 keren ook vertrouwde Coole series als Nieuwe Lente, Cool Comedy Café, Cool’s Jazzclub, Filmclub Cool en Sunday Tones terug. Om jouw gids te kunnen zijn door ons omvangrijke aanbod biedt Cool drie voordelige, smakelijke Koffer-series aan; de Vriendinnenkoffer, de Amerika-koffer en de Platenkoffer (uiteraard vol platen). Je leest hier meer over op de website van Cool en in de brochure. De brochure is gratis af te halen in het theater aan het Coolplein.

Complete avond uit
Beleef een complete avond uit en bestel gelijktijdig met je theatertickets een horeca-arrangement. Geniet bijvoorbeeld voorafgaand aan de voorstelling van het Gouden Stoel-arrangement aan een speciaal voor jou gereserveerde tafel op de foyer of strijk na afloop in het café neer voor een heerlijk Nagenietarrangement. Voor de kleintjes is er een speciaal Cool Kids Arrangement.

Bestellen
Tickets voor de voorstellingen in seizoen 2024-2025 zijn vanaf dinsdag 30 april 11:00 uur te bestellen via www.coolkunstencultuur.nl.