HEERHUGOWAARD - De Nederpop All Stars voeren je al een aantal seizoenen mee terug naar de roots van de Nederpop. Op zaterdag 26 november staan ze met de mooiste dames van het bal: de zussen Monique en Suzanne Klemann van Loïs Lane in Cool kunst en cultuur.

Een feest van herkenning
In de zeer succesvolle documentaire Tot de laatste snik lieten ze het al zien: Loïs Lane knalt nog steeds van het podium af. Natuurlijk hoor je op 26 november de grote Loïs Lane-hits, máár ook andere Nederlandse klassiekers mogen niet ontbreken. Inclusief een ode aan vergeten Nederpopdiva’s als Jerney Kaagman en Mariska Veres. Je kunt niet meer blijven zitten tijdens een speciaal ‘Nederpop-discoblok’, en brult mee met het mooiste repertoire dat de Nederlandstalige popgeschiedenis te bieden heeft. Een feest van herkenning!

Ontmoet de All Starsband
Met hun hemelse stemmen zingen Loïs Lane de zussen Monique en Suzanne Klemann al jaren het Nederlandse publiek verliefd en scoorden zij hits als My Best Friend en It’s The First Time. De All Starsband bestaat uit: Luc de Bruin op drums, Sander van Herk op de gitaar, Robert Kramers op de bas, Erik de Nood op de toetsen en Stefan de Kogel als extra zang.

Meer informatie & reserveren
Nederpop All Starsband met Loïs Lane zie je op zaterdag 26 november om 20:15 uur in Cool kunst en cultuur. Kijk voor meer informatie en het reserveren van kaarten op www.coolkunstencultuur.nl.