HEERHUGOWAARD - Na eerdere succesvolle edities in Alkmaar gaat de Showman’s Fair op reis! Naast Heiloo en Alkmaar strijkt het bijzondere theaterspektakel deze zomer ook neer in Heerhugowaard. Op zaterdag 28 augustus trapt Cool kunst en cultuur het nieuwe seizoen af met de Showman’s Fair: een festival vol spektakel, verrassing, hapjes, drankjes en optredens in alle vormen. Kaarten voor de Showman’s Fair zijn vanaf nu te reserveren via www.coolkunstencultuur.nl.

Lange tafels in theaterzaal
Schuif aan, aan lange tafels in de theaterzaal van Cool en laat je tijdens de Showman’s Fair onderdompelen in een theatrale wereld vol spektakel, verrassing en optredens in alle vormen. Met een koptelefoon op volg je de voorstelling die op dat moment letterlijk voor je neus speelt. De tafel is namelijk tevens de speelvloer!
Tussendoor trekken lokale artiesten, muzikanten en performers alles uit de kast om het publiek te verrassen. En terwijl je zit serveren onze horecamedewerkers lekkere hapjes en drankjes.

Arrangementen
De Showman’s Fair is te bezoeken middels verschillende arrangementen. We starten de dag met een luncharrangement inclusief tweegangen lunch, gevolgd door het kinderarrangement (6+) met o.a. een theatrale workshop en een heus circusparcours. Vanaf 18:00 uur is het tijd voor het dinerarrangement waarbij een driegangendiner wordt geserveerd en we sluiten de dag af met het late-nightarrangement inclusief swingende slotact.

Reserveren
Kijk voor meer informatie en het reserveren van kaarten voor dit bijzondere theaterspektakel in Cool op www.coolkunstencultuur.nl/showmansfair of kom langs bij de servicebalie van Cool.