HEERHUGOWAARD - The Ukrainian National Ballet of Peace brengt The Sleeping Beauty naar het theater. Dit balletsprookje kenmerkt zich door sierlijke choreografie, prachtige arrangementen en weelderige kostuums. Geniet op donderdag 30 maart van dit prachtige ballet bij Cool!

Het verhaal…

Het betoverende verhaal van prinses Aurora, beter bekend als Doornroosje, begint in een glorieus koninkrijk. Iedereen wordt uitgenodigd voor de doop van prinses Aurora, behalve de kwaadaardige fee Carabosse. Boos als ze is, spreekt ze een vloek uit over Aurora. Op haar 16e verjaardag zal zij zich prikken aan het spinnenwiel en sterven. Een goede fee weet de vloek te doorbreken, Aurora zal niet sterven maar 100 jaar in slaap vallen. Ze kan alleen wakker gekust worden door een knappe prins…

Een ballet van Tsjaikovski
De voorstelling is een mooi klassiek ballet, met de prachtige muziek van Pjotr Iljitsj Tsjaikovski. De kostuums zijn beeldig en er staan prachtig zelfgemaakte arrangementen op het podium. The Sleeping Beauty is een wereldwijd groot succes!

Meer informatie & reserveren Sleeping Beauty zie je op donderdag 30 maart om 20:15 uur in Cool kunst en cultuur. Kijk voor meer informatie en het reserveren van kaarten op www.coolkunstencultuur.nl.