HEERHUGOWAARD - Bent u een liefhebber van Elvis? Mis dit dan niet! Hotel Heer Hugo in Heerhugowaard presenteert zaterdag 11 februari het ‘Heartbreak Rock ’n Roll Hotel’, een wervelende muzikale show, die u gezien moèt hebben! De ‘No. 1 rock and roll band van Nederland’, The Explosion Rockets én wereldberoemde E.T.A. (Elvis Trbute Artist) Ciaran Houlihan uit Ierland laten u durende de show genieten van Elvis Presley’s grote hits! Van prachtige ballads tot de swingende rock and roll nummers uit de 50’s, 60’s en 70’s. Alles komt deze avond voorbij in een flitsend optreden. Omdat stil blijven zitten tijdens deze show eigenlijk onmogelijk is, is er, naast de vrije zitgelegenheid ook voldoende dansruimte (met dansvloer) aanwezig zodat er ook naar hartenlust gedanst kan worden. Dus ‘put on your blue suede shoes’ en waan uzelf opnieuw in de gouden jaren van Elvis Presley, The King!

Ciaran Houlihan
Ciaran Houlihan is een multi-award winnende Elvis Tribute Artist uit Dublin, Ierland. Hij voert zijn eerbetoon aan Elvis al meer dan 14 jaar uit en is binnen die tijd bekroond met vele onderscheidingen en won hij wereldwijd talloze voltooiingen. Zijn gouden stem word gezien als degene die ‘The King’ het meest evenaart.

The Explosion Rockets
The Explosion Rockets is een van de actiefste en bekendste rock and roll bands van Nederland. Tot tweemaal toe werden zij uitgeroepen tot ‘Beste Rock and Roll Band van Nederland’ door het tijdschrift ‘The Jubop’ en zullen Heerhugowaard als geen ander laten swingen!

Deze avond kan bijgewoond worden door tickets te bestellen via www.elvisinconcert.nl en zal plaatsvinden in de feestzaal van Hotel Heer Hugo, Gildestraat 2 in Heerhugowaard. Ook zijn er kaarten in de verkoop in combinatie met ‘onbeperkt proeven’ in restaurant ‘Gewoon Lekker’ die ook in deze locatie gevestigd zit. Kaartverkoop is uitsluitend via de website verkrijgbaar.