ALKMAAR - Eindelijk weer feest en wat zijn we er aan toe met zijn allen. Na een succesvolle eerste editie en het enige festival van 2020 kon een nieuwe editie natuurlijk niet uitblijven. Dit jaar zijn we weer terug en gaan we groter en zoals het er nu uitziet zonder anderhalve meter en mondkapjes. Wél houden wij ons natuurlijk aan de corona regels die er op dat moment gelden!


Op het buitenterrein van het ijsstadion van Alkmaar op sportcomplex De Meent hebben wij onze nieuwe locatie voor Finally Fiesta gevonden. Zelf zijn we erg blij met deze unieke me toffe locatie!

Drie dagen lang feest! Op vrijdag 6 augustus organiseren wij samen met Café Aan De Haven de eerste editie van een Nederlandse Zomeravond. Een avond meezingen met live optredens van o.a Frank Van Etten, Peter Beense, Mike Peterson wordt dit natuurlijk een heerlijke Nederlandse Zomeravond!

Op zaterdag 7 augustus hebben wij twee stages. De Barcode Stage waar grote namen als Afro Bro's, Team Rush Hour, Rugged, de lekkerste Urban gaan draaien. De House & Harder stage zegt het eigenlijk al. Hier gaan we van House naar Harder met dj's als Des Santos, Ruben Vitalis, The Darkraver, en Freestyle Maniacs.

Op zondag 8 Augustus op onze eigen Finally Fiesta Stage wordt er Latin en House gedraaid. Ook hier draaien weer bekende dj's als Housequake, Gregor Salto, D-Rashid, en Alain Dela Groove vs Hugo Joss. Op de 786FRIDGE X Bar Bali Disco stage kun je terecht voor heerlijke Classics, Disco, 90's, R&B, en Guilty Pleasures. Hier vind je o.a Fullscale, Guilty, en Jake Tarry.

Verder zullen er foodtrucks zijn met heerlijk eten en zullen er op meerdere plekken op het terrein leuke activiteiten zijn om het festival compleet te maken. Voor de complete line up, tickets, en meer info ga je naar www.finallyfiesta.nl.