HEERHUGOWAARD - Hoe word je een goede astronaut? André het astronautje neemt je mee naar een bijzondere plek en verklapt daar een geheim… Kinderen leren in deze avontuurlijke voorstelling alles over de ruimtevaart, het leven als astronaut én onze mooie, maar kwetsbare planeet. Geïnspireerd op de avonturen van de echte astronaut André Kuipers! Wegens succes is er een extra speelmoment bijgeboekt op zondag 27 maart om 12:00 uur. Kom je ook?

Aardbol.com

In André het astronautje (4+) onderzoekt een kleine jongen allerlei vragen over de ruimte. Hoe word je een goede astronaut? Moet je weten waar de planeten staan? En hoe kom je daar eigenlijk, in de ruimte? Op Aardbol.com bestelt hij het ene na het andere pakket in zijn zoektocht naar antwoorden. Uit één doos haalt hij de aarde, uit een volgende de loeihete zon. Totdat hij genoeg spullen heeft verzameld om zijn eigen raket te bouwen en naar de maan te vliegen! Maar eenmaal daar aangekomen doet hij een bijzondere ontdekking…

Maak je dromen waar
De voorstelling is geïnspireerd op de belevenissen en ervaringen van astronaut André Kuipers, die meer dan een half jaar woonde en werkte in het internationale ruimtestation ISS. André het Astronautje gebruikt al deze wonderlijke verhalen om kinderen te inspireren over de ruimtevaart, techniek en wetenschap én om ze te laten zien hoe gaaf het is om je dromen waar te maken!

Meer informatie & reserveren André het Astronautje zie je op zondag 27 maart om 12:00 uur in Café Cool. Kijk voor meer informatie en het reserveren op www.coolkunstencultuur.nl of bel met onze servicebalie via 072-5347662.