HEERHUGOWAARD - Stof na je welverdiende vakantie je instrument af en smeer je stembanden, want we gaan muziek maken, zingen en rappen! Van maandag 16 t/m vrijdag 20 augustus kun je tijdens de eerste editie van Summer’sCool (10 t/m 18 jr) op een laagdrempelige manier meedoen met de leukste muzikale workshops, zoals Rap, A capella, Einaudi, Latin en Jamsessie. De workshops starten om 13:00 uur, zijn bedoeld voor jongeren van 10 t/m 18 jaar en zijn inclusief wat drinken en een snack.

Ma 16 aug - Workshop Rap
Wat houdt jou deze zomer bezig? Zet je gevoelens op papier en gooi het in je eigen rap! Samen met rapper Kimo (bekend om zijn vele MC-battles) schrijf je je eigen ‘barz’ gebaseerd op een thema naar keuze. Van beginner tot gevorderde rapper; de workshop is geschikt voor elk niveau!

Di 17 aug - Workshop A Capella
Tijdens deze workshop van Summer’sCool nemen we een verfrissende duik in de wereld van Pentatonix, Glee en OG3NE! Ontdek hoe je met alleen je stem een volledige band kunt vervangen en maak kennis met de magie van het samen zingen!

Wo 18 aug – Workshop Einaudi
Pianisten en pianoliefhebbers opgelet! Ontdek tijdens deze workshop alle ins & outs van de prachtige muziek van de wereldberoemde Ludovico Einaudi. Onder andere zijn filmmuziek voor ‘Intouchables’ is over de hele wereld bekend. Let op! Voor deze workshop van Summer’sCool moet je piano kunnen spelen.

Do 19 aug – Latin
Neem je eigen instrument mee en maak samen met de andere muzikanten een muzikale reis naar Brazilië en Cuba! Latin muziek staat bekend om pakkende ritmes, vurige passie en een aangenaam vakantiegevoel. Laat je meevoeren met de opzwepende muziek en creëer die heerlijke zomerse klanken!

Vr 20 aug – Jamsessie
Het heet niet voor niks ‘Summer’sCool’; de zomervibes zijn er deze week in overvloed en de laatste dag mag hier zeker niet in ontbreken! Sluit aan rondom het kampvuur aan het strand ín Cool en doe mee met deze zomerse jamsessie! Niets is leuker dan samen jammen, want zo ontstaat vaak de mooiste muziek. Enige zelfstandige beheersing van een instrument is gewenst voor deze workshop.

Aanmelden & meer informatie
Summer’sCool vindt plaats van maandag 16 augustus t/m vrijdag 20 augustus. Alle workshops starten om 13:00 uur en duren tot 16:00 uur. Het tarief voor leerlingen van Cool bedraagt €11,50 & voor niet-leerlingen €16,50. Kijk voor meer informatie en aanmelden op www.coolkunstencultuur.nl.