HEERHUGOWAARD - Ben jij benieuwd of muziekles iets voor jou is? Wil je eerst kijken of het instrument echt bij je past of kennismaken met de docent? Grijp dan nu je kans, doe mee aan ProefMaart bij Cool kunst en cultuur en volg een gratis proefles op een instrument naar keuze!

Van basgitaar tot viool

In de hele maand maart geven de muziekdocenten van Cool gratis individuele proeflessen van 20 minuten. Tijdens de proefles kun je het instrument van je keuze uitproberen, kennismaken met de docent en de sfeer proeven in de muziekstudio’s! Ga je voor basgitaar, klarinet, viool of wil je een paar verschillenden instrumenten proberen? Het kan allemaal tijdens ProefMaart! Twijfel niet langer en ontdek het plezier van muziek maken!

Voorwaarden

Per instrument is een beperkt aantal proeflessen beschikbaar dus wees er snel bij! Per persoon mag je 1 gratis proefles per instrument volgen. Als er geen proefles meer beschikbaar is in de maand maart, kun je je natuurlijk altijd aanmelden voor de reguliere proeflessen (2 proeflessen voor €25/€30 (18+)). De proeflessen worden gegeven volgens de geldende maatregelen van het RIVM.

Aanmelden

Wees er snel bij want er is een beperkt aantal proeflessen beschikbaar! Je kunt je aanmelden via: ronald@coolkunstencultuur.nl Kijk voor meer informatie en het lesrooster op www.coolkunstencultuur.nl/proefmaart.