HEERHUGOWAARD - Kinderen vanaf jonge leeftijd in aanraking brengen met kunst en muziek is belangrijk voor hun ontwikkeling. Maar ook op latere leeftijd zorgt kunstbeoefening voor een fit brein. Een mooi voornemen dus om het nieuwe jaar te starten met een muzikale of creatieve cursus! Van maandag 5 t/m zaterdag 10 september organiseert Cool kunst en cultuur daarom de Week van de Proefles. Die week kun je gratis proeflessen volgen van bijna alle cursussen en verschillende instrumenten uitproberen. Er zijn proeflessen voor alle leeftijden, van jong tot oud.

Cursussen
Binnenkort gaan er weer veel nieuwe cursussen bij Cool van start. Van vrijwel al deze cursussen geeft Cool in de week van maandag 5 t/m vrijdag 9 september een sneak preview waarbij je direct mee kunt doen. Zo is er bijvoorbeeld een proefles van Muziek op schoot, de Zangklas, Fotografie, Tekenen & Schilderen, het MediaLab en Ukelele.

Instrumenten uitproberen
Op zaterdag 10 september zet Cool van 13:00 tot 16:00 uur de deuren van alle muziekstudio's open om instrumenten uit te proberen. Dus iedereen die erover denkt om in het nieuwe seizoen te starten met muziekles kan deze dag ontdekken welk instrument het beste bij hem/haar past.


Rooster en aanmelden
Het rooster van de Week van de Proefles is terug te vinden op www.coolkunstencultuur.nl. Voor de proeflessen van de cursussen (5 t/m 9 september) dien je je van tevoren op te geven via info@coolkunstencultuur.nl. Voor het uitproberen van instrumenten op zaterdag 10 september is aanmelden niet nodig.