HEERHUGOWAARD - De kaartverkoop voor het nieuwe theaterseizoen in Cool kunst en cultuur is losgebarsten! In het nieuwe seizoen staat reizen centraal. Populaire bestemmingen zijn onder andere Pieter Derks, Daniël Arends, Veldhuis & Kemper, Skotwal, Jandino en De Verleiders. Heb jij al plekje in de zaal bemachtigd via www.coolkunstencultuur.nl?

Op dinsdag 30 april is het volledige theaterseizoen van Cool in de verkoop gegaan. Na de zomer biedt het theater een programma vol grote namen en veelbelovende theatermakers. Kaarten voor Green Mirror Hotels, Peter Heerschop en Viggo Waas, Rayen Panday, Motel Westcoast en Ton Kas gaan hard. Maar denk ook aan tickets voor Maarten van Rossem, 3JS, Släpstick en Guido Weijers.

Voor de kleintjes keert het jaarlijkse Babbels Peuter- & Kleuterfestival terug en nemen de Gorgels (7+) je mee op een avontuurlijke reis. De twee vrolijke buurmannen reizen dit keer af naar de maan en op de zondagochtend zijn er speciale jeugdvoorstellingen voor de allerkleinsten, waarin zij kennis maken met het theater.

Ook keren succesvolle series als Sunday Tones, Jazzclub Cool, Cool Comedy Café en de Nieuwe Lente terug. Tickets gaan hard. Bestel nu, dan zit jij straks goed!

Complete avond uit
Beleef een complete avond uit en bestel gelijktijdig met je tickets een horeca-arrangement. Geniet bijvoorbeeld voorafgaand aan de voorstelling van het Gouden Stoel-arrangement aan een speciaal voor jou gereserveerde tafel op de foyer of strijk na afloop in het café neer voor een heerlijk Nagenietarrangement.

Reserveren
Kaarten voor het nieuwe theaterseizoen zijn verkrijgbaar via www.coolkunstencultuur.nl of bij de servicebalie aan het Coolplein. Het volledige theaterprogramma is terug te vinden op de website of in de gratis brochure (verkrijgbaar bij de servicebalie).