HEERHUGOWAARD - De kaartverkoop voor het nieuwe theaterseizoen in Cool kunst en cultuur is losgebarsten! Herman van Veen trapt het seizoen af met Een Voorstelling, Jamai brengt een eerbetoon aan Elton John, de Ashton Brothers komen met een flitsende nieuwe show en cabaretiers als Tobi Kooiman, Daniël Arends en Rundfunk brengen de beste grappen naar het toneel. Heb jij al plekje in de zaal bemachtigd via www.coolkunstencultuur.nl?


Half juni is het volledige theaterseizoen van Cool in de verkoop gegaan. Na de zomer biedt het theater een programma vol grote namen en veelbelovende theatermakers. Kaarten voor Daniël Arends, The Fortunate Sons, Ramon Chartrer en Roué Verveer gaan hard. Lebbis & Jansen en het Faulty Towers diner zijn inmiddels uitverkocht.

Voor de kleine spruitjes
De voorstellingen van het jaarlijkse Babbels Peuter- & Kleuterfestival blijken ook dit jaar weer een succes. Kaarten voor o.a. André het Astronautje en de Kleine IJsbeer gaan snel, maar ook zijn de workshops van Muziek op schoot populair. Jeugdhelden Ernst & Bobbie komen met een hilarische vakantieshow en Rapunzel brengt sprookjesmagie naar het theater.

Veelbelovende theatermakers
De serie Nieuwe Lente met ‘kleine voorstellingen van grote artiesten’, krijgt ook in het jubileumseizoen een bijzonder vervolg. Er zijn maar liefst twee series: eentje in de Grote zaal en eentje in de nieuwe Kleine zaal. Beide series zijn gevuld met tien prachtige voorstellingen van veelbelovende theatermakers of theaterveteranen. Ook andere beproefde Cool-formules als Cool Comedy Café, Jazzclub Cool en Babbels Peuter- & Kleuterfestival keren terug. Nieuw is de bijzondere concertreeks Sunday Tones op zondagmiddag, waarin passie, inspiratie en ontmoeting centraal staan. Ook terug van weggeweest: film kijken in Cool.

Complete avond uit
Beleef een complete avond uit en bestel gelijktijdig met je tickets een horeca-arrangement. Geniet bijvoorbeeld voorafgaand aan de voorstelling van het Gouden Stoel-arrangement aan een speciaal voor jou gereserveerde tafel op de foyer of strijk na afloop in het café neer voor een heerlijk Nagenietarrangement.

Reserveren
Kaarten voor het nieuwe theaterseizoen zijn verkrijgbaar via www.coolkunstencultuur.nl of bij de servicebalie aan het Coolplein. Het volledige theaterprogramma is terug te vinden op de website of in de gratis brochure (verkrijgbaar bij de servicebalie).