HEERHUGOWAARD - Op donderdag 22 september (14:30 uur) is de voorstelling Je kunt me gerust een geheim vertellen (morgen ben ik het toch weer vergeten) te zien in Cool kunst en cultuur. Na de voorstelling is er een nagesprek met als thema: hoe is het om iemand die nog leeft, stukje bij beetje kwijt te raken. Kun je die persoon nog terugvinden?

Een moeder raakt haar kompas kwijt. Haar kind gaat op zoek naar de gebruiksaanwijzing. In de mist, in de hilariteit, in het verdriet en soms ook in de wanhoop. Ergens in een tijdmachine vinden ze elkaar en komen ze dichter bij elkaar dan ooit.

Juul Vrijdag

Je kunt me gerust een geheim vertellen is een hoopvolle theatervoorstelling over dementie. Geschreven door regisseur Madeleine Matzer, gespeeld door Juul Vrijdag en muzikaal ondersteund door Helge Slikker. Een voorstelling voor theaterliefhebbers maar zeker ook voor mantelzorgers, vrijwilligers, zorgprofessionals en iedereen die ooit met dementie in aanraking komt/is gekomen.

Matzer gaat op zoek naar antwoorden op de vele vragen die er bestaan rondom het omgaan met dementie en wil meer doen dan alleen een prachtige voorstelling maken. Daarom vindt na afloop van de voorstelling een nagesprek plaats. Met als thema: hoe is het om iemand die nog leeft, stukje bij beetje kwijt te raken? Kun je die persoon dan nog terugvinden? En zo ja, waar en hoe?

De voorstelling wordt gespeeld in de nieuwe, Kleine Zaal van Cool kunst en cultuur. Om zoveel mogelijk mensen van deze bijzondere productie te laten genieten, is de prijs aantrekkelijk gehouden (15 euro) én wordt de voorstelling in de middag gespeeld (aanvang 14:30 uur).

Kijk voor meer informatie en tickets: www.coolkunstencultuur.nl/theater