'T KRUIS - In het eerste weekend van de zomervakantie is het feest op de ijsbaan in ’t Kruis! Van vrijdag 15 t/m zondag 17 juli vindt ’t Kruis Bruist plaats: een driedaags evenement met sociale, sportieve en gezellige activiteiten voor jong en oud(er). Met o.a. kinderspelen, kermisattracties, live muziek en een family obstacle run. De eerste avond wordt op spectaculaire wijze geopend met de Q-Music Foute Party. Meedoen aan een van de activiteiten? Schrijf je dan nu in via de website van ’t Kruis Bruist.


Mountainbike-race en beachhandbal

Naast 5x5 voetbal en de family obstacle run zijn er dit jaar twee nieuwe sportactiviteiten toegevoegd aan het programma. In samenwerking met KSV en Heerhugowaard Sport organiseren we op zaterdag 16 juli een beachhandbal-toernooi. Een nieuwe, zomerse handbalvorm die steeds populairder wordt. Op zondag 17 juli is het tijd voor de mountainbike-race. Een unieke race waarbij je dwars door de weilanden van ’t Kruis crosst. Om 11:00 uur start de race voor junioren (5-16 jaar) en de volwassenen starten om 13:15 uur.

Kinderspelen

Op zaterdag- én zondagmiddag kunnen kinderen in de basisschoolleeftijd (4-12 jaar) meedoen aan de Kinderspelen. De kinderen gaan aan de slag met sport challenges, spelletjes als sjoelen en pingpongen. Daarnaast kunnen ze zich laten schminken. De spellen worden aangeboden op verschillende niveaus.

Het driedaagse evenement wordt volledig georganiseerd door vrijwilligers. Daardoor heeft iedereen gratis toegang tot het terrein. Voor deelname aan de sport- en spelactiviteiten vragen we een kleine bijdrage.

Meer informatie

Meer informatie over het evenement is terug te vinden op www.kruisbruist.nl. Meedoen aan een van de activiteiten? Meld je dan aan via de website. Volg het evenement ook op Facebook en Instagram voor het laatste nieuws.