HEERHUGOWAARD - Harrie is terug, en hoe! In deze spiksplinternieuwe topkomedie laat Jon van Eerd zich weer van zijn beste kant zien en brengt hij Harrie in de meest onmogelijke situaties. Van het slikken van een hele pot viagra tot zichzelf voordoen als Tupperware-verkoper… Beleef deze hysterische wervelwind van hilarische situaties op vrijdag 3 december in Cool!

Harrie de Tupperware-verkoper Harrie is terug van weggeweest! In Harrie neemt de benen komt hij weer voor onmogelijke situaties te staan wanneer hij samen met neef Barrie Vermeulen een illegaal huis van plezier moet oprollen. Maar de befaamde Madame Claude en haar assistente Bibs zijn de twee niet al te snuggere dienders steeds te vlug af. Aan Harrie en Barrie de taak de dames op heterdaad te betrappen. Een taak die ze met volle overgave aangaan! Ze vermommen zich als loodgieter, paaldanser, Tupperware-verkoper en zélfs Harrie Krishna collectant…

Topcast In deze spiksplinternieuwe topkomedie laat Jon van Eerd zich weer van zijn beste kant zien. Omringd door een topcast met Joey Schalker, Arie Cupé en Margo Dames beloofd de voorstelling een hysterische wervelwind van hilarische situaties te worden met een verrassend einde!

Meer informatie & reserveren Harrie neemt de benen zie je vrijdag 3 december om 20:15 uur bij Cool kunst en cultuur. Kijk voor meer informatie over de voorstelling, onze arrangementen en tickets op www.coolkunstencultuur.nl.