't KRUIS - In het derde weekend van juli is het weer feest op de ijsbaan in ’t Kruis! Van vrijdag 19 t/m zondag 21 juli vindt ’t Kruis Bruist plaats. Naast live muziek, zijn er iedere dag sportieve en gezellige activiteiten voor jong en oud(er). Zo kunnen kinderen op zaterdag én zondag meedoen aan de Kinderspelen: leuke, uitdagende challenges en spellen, in samenwerking met vier verenigingen uit Heerhugowaard. Voor slechts €2,50 doet jouw kind ook mee aan de Kinderspelen!


Op zaterdag 20 en zondag 21 juli kunnen kinderen in de basisschoolleeftijd meedoen aan de Kinderspelen. In anderhalf uur worden diverse spelletjes gespeeld zoals sjoelen en pingpongen, en allerlei sport challenges gedaan. Voor het sportgedeelte werken we samen met vier lokale verenigingen: Turnvereniging SiU, korfbalvereniging Apollo, Mixed Hockey Club Heerhugowaard (MHC) en Bowlingvereniging Heerhugowaard. Een mooie manier voor kinderen en ouders om kennis te maken met deze verenigingen. We zijn dan ook heel blij met deze samenwerking!

Naast sport en spel kunnen kinderen zich laten schminken én we hebben dit jaar een stormbaan. Voor slechts €2,50 (inclusief water, limonade en een leuke attentie) kunnen kinderen gezellig meedoen. Aanmelden voor de Kinderspelen kan eenvoudig online via https://kruisbruist.nl.

Over ’t Kruis Bruist
Het driedaagse evenement wordt volledig georganiseerd door vrijwilligers. Daardoor heeft iedereen gratis toegang tot het terrein. Voor deelname aan de sport- en spelactiviteiten vragen we een kleine (kostendekkende) bijdrage. Kijk voor meer informatie en het aanmelden voor de activiteiten op https://kruisbruist.nl.