SINT PANCRAS - Klapband! is in het leven geroepen voor maar één ding: spelen tot de zaal, de tent of je rijke ooms supergrote achtertuin plat is. Wat je van een optreden kan verwachten? Een doldwaze muzikale rit vol met licht effecten, singalongs en veel, héél veel energie!

Ondanks de relatief jonge bezetting brengt de band (bestaande uit drummer Jimmy van der Schalk, frontman Jake Monteiro, bassist Mees Alkemade, toetsenist Maaike Raat en gitarist Michiel Dijkstra) de nodige jaren aan ervaring op de Nederlandse podia met zich mee.

Doorgewinterd in een zomerjas zoals ze zelf zeggen. "We hebben een lange voorbereiding achter de rug! Het was veel pielen met medleys en het vinden van passende overgangen. Ook een beetje onze eigen schuld...we zijn eigenlijk altijd op zoek naar manieren om ons te onderscheiden van de rest. Net altijd de meest makkelijke weg dus, maar gelukkig is dat creatief bezig zijn ook iets wat ons mega veel plezier geeft! Na lange tijd niet opgetreden te hebben kriebelt het weer als nooit tevoren en onlangs trapten we ontzettend lekker af in Amsterdam aan het Rembrandtplein.Al die opgebouwde adrenaline van alle voorbereidingen komt er nu ook echt uit en dat voelt goed. Dat moest ook niet langer duren, anders waren we ondertussen uit elkaar 'geKLAPt'!"

Zaterdag 20 mei 2023 staat deze rollercoaster in Poppodium B3. Als je houdt van een goed feestje, dan zorg je dat je daar bij bent! Kom dus gezellig naar Poppodium B3 voor een avond vol vermaak en een lekkere borrel! Te vinden aan het Beverplein 3 in Sint Pancras.

Zaal open vanaf 20:00 uur en gratis entree! Kijk ook eens op www.poppodiumb3.nl.