HEERHUGOWAARD - Waarom voor 1 instrument kiezen, als je ook meerdere instrumenten kunt uitproberen! Tijdens de Instrumentenproeverij maak je kennis met verschillende instrumenten en ga je vervolgens aan de slag met jouw drie favorieten. Ideaal voor iedereen die nog niet weet wat bij ze past, of als je je wilt oriënteren op muzikaal gebied! De Instrumentenproeverij (18+) gaat op donderdag 28 oktober van start.

Ontdek het perfecte instrument voor jou

In de Instrumentenproeverij voor volwassenen proef je van allerlei instrumenten op het muzikale menu. In zeven lessen maak je kennis met verschillende blaas-, slag-, snaar- en toetsinstrumenten. Vervolgens volg je op de drie instrumenten die naar meer smaken nog eens twaalf verdiepende lessen. In de laatste les komt de originele groep weer bij elkaar om ervaringen van de cursus te delen en te laten zien wat iedereen geleerd heeft. Aan het einde ben je heel wat muzikale kennis rijker en ben je klaar voor het volgende niveau op jouw favoriete instrument!

Meer informatie & inschrijven
De cursus start op donderdag 28 oktober om 20:15 uur. Kijk voor meer informatie over inschrijven, tarieven en de kortingsmogelijkheden met bijvoorbeeld de Huygen- of Meedoenpas op www.coolkunstencultuur.nl. U kunt ook contact opnemen met Bianca Laan (leerlingenadministratie) via bianca@coolkunstencultuur.nl.