HEERHUGOWAARD - Memphis & Nashville deel 1 was een groot succes, reden genoeg om deel 2 te gaan spelen. Memphis staat voor de Rock & Roll en Nashville voor de Country. Wereld sterren scoorden er hit na hit, maar wat is daar nu zo speciaal en hoe veroverden ze vandaar uit de hele wereld?


Waarom kwamen Johnny Cash, Elvis en Carl Perkins hun eerste nr. 1 hits uit de Sun studio in Memphis? Waarom schreven U2 en Bob Dylan samen songs in deze legendarische studio? Wat maakt Nashville (Music city) zo bijzonder, de stad waar Country grootheden als Merle Haggard, Willie Nelson en Chet Atkins de dienst uit maakten. Welke rol speelde de gospel?

Hans Laduc reisde 4X naar Memphis en Nashville om een antwoord op al deze vragen te vinden. Om het gevoel te ervaren hoe het is om daar zelf een cd op te nemen ging hij naar Memphis om zelf in de “Sun studio” zijn cd “Welcome to Memphis” cd op te nemen. Laat je met songs en verhalen meevoeren, terug naar de tijd dat de muziek nog draaide om passie en avontuur. Een programma vol prachtige song van Hans en de beste singer-songwriters uit de USA.

The Memphis 2 zijn: Rob Tromp- Bas en Albert Steneker-Drums Gitaar & zang

Laduc & the Memphis2

Datum : zondag 05 maart 2023

Tijd : 14.00 uur tot 16.00 uur

Kaarten zijn verkrijgbaar via de Website van het Poldermuseum / het Oude Gemaal