HEERHUGOWAARD - Ben jij gek van de media en wil jij alles weten over beeld en geluid? In de Serie Medialab leer je elke vrijdag wat nieuws over beeld en geluid. Maak bijvoorbeeld je eigen tv reclame, podcast en coverfoto’s! De workshops worden gegeven voor de leeftijden 6 tot 12 jaar of 12 tot 18 jaar. Ben jij klaar voor deze leerzame workshops in Cool?

Creatief aan de slag
Tijdens deze zes eendaagse workshops leer je alles over beeld en geluid. Maak je eigen Coverstory in een magazine, plaats je eerste video op YouTube en film en bedenk een flashmob! Ook leer je hoe je de beste podcast maakt en maak je een zelfbedachte reclame. Je bent creatief bezig en leert veel over beeld en geluid.

Serie of losse workshops?
Je kunt de workshops volgen als serie voor een gereduceerd tarief, maar je kan je ook opgeven voor losse workshops in de serie, dat is helemaal aan jou.


Meer informatie & inschrijven
De Serie Medialab start op vrijdag 18 november om 14:45 uur voor 6-12 jaar en om 16:15 uur voor 12-18 jaar in Cool kunst en cultuur. Kijk voor meer informatie en het inschrijven op www.coolkunstencultuur.nl.