HEERHUGOWAARD - Na het succes van het optreden van mAaS in 2019 in Het Oude Gemaal heeft De Blues & Rock-formatie wederom een speciaal programma voor het optreden op 11 december om 14.00 uur in elkaar gezet.

Rock- en blues nummers, normaal gesproken gespeeld met scheurende elektrische gitaren, synthesizers en beukende bas en drums, nu met het intieme geluid van akoestische instrumenten. Het is kenmerkend voor deze groep zeer ervaren muzikanten dat ze de uitdaging zijn aangegaan; het gaat om het overbrengen van muziekplezier aan een breed publiek met enthousiasme, professionaliteit en kwaliteit.

Enkele bandleden maakten deel uit van de bekende Crossband, die in het verleden ruim 25 jaar alle podia van Nederland heeft gezien. Wie de andere kant van mAaS wil meemaken kan getuige zijn van een geweldig muzikaal avontuur!

Van links naar rechts op de foto: Stuart Kerkhof (piano), John Does (cajon), Cor de Vries (akoestische bas, zang), Ben de Vries(akoestische gitaar, zang). Hans Kerkhof (akoestische gitaar, zang).