HEERHUGOWAARD - Een adembenemende line-up van meer dan 30 Nederlandstalige topartiesten staat te popelen om op zondag 22 oktober aanstaande, vanaf 13:00 uur, het strand van Luna in Heerhugowaard te laten schitteren tijdens de TV-opnames van "Toppers van Oranje" in FG Live. Dit wordt een onvergetelijk volksfeest dat je niet mag missen!


Van Vinzzent tot Peter Beense, van Helemaal Hollands tot Def Rhymz, en talloze andere bekende artiesten zoals René Le Blanc, Frank Verkooyen, Henny Thijssen, Frank Masmeijer, Roland Verstappen, Joost de Vries, Bryan Stricker, Jordy van Loon, Leo Nardell, Otto Lagerfett, de Havenzangers en vele vele anderen, trakteren je op meer dan 4 uur onafgebroken Nederlandstalig spektakel.

Dit grootschalige evenement belooft een unieke gelegenheid te zijn om te genieten van de crème de la crème van de Nederlandstalige muziek, te midden van de prachtige omgeving aan het strand van Luna.

Praktische Informatie:

Datum: Zondag 22 oktober

Aanvang: 13:00 uur

Locatie: Strand van Luna, Heerhugowaard

Ticketinformatie: Tickets zijn nu beschikbaar en kunnen eenvoudig online worden aangeschaft via Ticketpoint.nl of fg-live.nl voor slechts €12,50 (exclusief servicekosten). Voor degenen die de voorkeur geven aan aankoop aan de kassa van FG Live, zijn kaartjes verkrijgbaar voor €15,--. Wees er snel bij, want de kaarten vliegen de deur uit!

Zin in een feestje? Kom naar "Toppers van Oranje" in FG Live in Heerhugowaard.