HEERHUGOWAARD - In Back to the garden gaan we terug naar de tijd waarin de singer-songwriterscene opbloeide: de jaren zeventig! Op 28 oktober duiken Esther Groenenberg en haar band in het repertoire van o.a. Carly Simon en Crosby, Stills & Nash. Een must voor iedereen die de seventies ‘mijn tijd’ noemt, maar zeker ook voor de liefhebbers die daarvoor te laat geboren zijn!

Formidabele stemmen
Liefhebbers kennen Esther Groenenberg onder meer van The Bluebettes, waar ze zowel zingt als speelt op de toetsen. Op donderdag 28 oktober duikt ze in Back to the garden met haar band in de kleurrijke jaren zeventig. Nummers van o.a. Carly Simon, Janis Ian en Karen Carpenter komen voorbij, maar ook mannelijke iconen als James Taylor en Crosby, Stills & Nash krijgen een plek op de setlist dankzij de formidabele stemmen van de band.

Maak je bezoek compleet!
Bourgondisch genieten van een luxe borrelplank, een echte VIP-ervaring met persoonlijke tafel of gezellig napraten onder het genot van een hapje & drankje; het kan allemaal met onze arrangementen! Reserveer voor Cool Hapas, Gouden Stoel of Nagenieten via de website of bij de servicebalie.


Reserveren
Back to the garden zie je op donderdag 28 oktober om 20:15 uur bij Cool. Meer informatie & reserveren via www.coolkunstencultuur.nl.