HEERHUGOWAARD - Op zondag 28 augustus is het zover: Mixtream Festival is terug in Heerhugowaard. Het gratis toegankelijke festival belooft als vanouds een gezellig feest te worden met live muziek en DJ's op twee podia. Dit jaar wordt er flink uitgepakt met onder meer Will and the People, Nakatomi en Bazzookas. Maar ook aan randprogrammering kun je een hoop verwachten in het Rosarium Park.

De laatste namen van de Dance line-up hebben inmiddels hun komst bevestigd. Zangeres Yoanne treedt op met haar producer op het DJ-podium inclusief live beats. Offsome, de nieuwe House-gedaante van oud-Mixtream Contest winnaar Sam Dijkshoorn komt stoom afblazen. Last but not least: de enige echte Back-A-Wall Movement van Selectah Hobbol en MC Jahforth brengt onze zonnige reggae vibes!

Op het festivalterrein is er naast muziek dit jaar vanalles te aanschouwen en te doen:
- Poseer op de 3D Streetpainting van Maureen Kolhoff. Onlangs waren haar optische illusies al te bewonderen tijdens 3D Streetpainting Festival Dijk en Waard
- Geniet van de beschilderde LP's en pop-iconen in pop-art stijl door cliënten van dagbesteding de Draai van Esdégé
- Bekijk de kleding en creaties van de Mexicaanse kunstenaar en verhalenverteller Roberto Lopez
- Wordt verrast door de theater-act die over het terrein beweegt van Anne Hiddinga.
- Bezoek de Droombus en laat Hairfeathers plaatsen (beide voor kinderen)

...en dat is nog niet alles!

Graffiti op de muren van Mixtream in samenwerking met JoeplaBen jij als (beginnende) kunstenaar geïnteresseerd in Street Art & Graffiti en wil jij jouw design onder begeleiding van graffiti kunstenaars realiseren tijdens het festival? Er is plek voor 6 creatieve makers. Stuur jouw ontwerp op via een DM aan @mixtream op Instagram en maak kans op een plek op de graffiti muur van het festival. Voor de spuitbussen en materialen wordt gezorgd en je krijgt tijdens de uitvoering goede tips & tricks.

Op zondag 28 augustus vindt Mixtream Festival 2022 plaats in Rosarium Park in Heerhugowaard. De entree is gratis voor alle leeftijden. Om 13:00 uur starten de eerste artiesten en om 22:30 is het festival afgelopen. Er wordt aangeraden om zoveel mogelijk met pin af te rekenen. Iedereen is welkom in vrede en liefde!

Mixtream draait geheel op vrijwilligers. Wie graag mee wil helpen met het festival is van harte welkom! Hier kun je jezelf en je vrienden aanmelden: https://forms.gle/TkcnjBxcuDo1PWe57