HEERHUGOWAARD - Het nieuwe theaterseizoen in Cool kunst en cultuur barst deze zaterdag los met de uitverkochte show van Peter Pannekoek. En kleine week later staat Theo Maassen voor een nagenoeg volle zaal. Op het culturele menu staan nog veel meer voorstellingen om je vingers bij af te likken. Of je nu een fijnproever bent of juist van uitsmijters houdt, kom het nieuwe seizoen proeven en geniet samen live in het theater! Het complete programma staat op www.coolkunstencultuur.nl

Voor de fijnproevers is er prachtige muziek van LAKSHMI of Tangarine, toneel over dementie (Je kunt me gerust een geheim vertellen met Juul Vrijdag) en wonderschone dans. Verslind je liever grote namen? Plien & Bianca, Rayen Panday, Jon van Eerd, Freek Bartels (in Blind Date) en Bert Visscher (zijn allerlaatste!) serveren je een heerlijke avond uit. Lekker swingen kan op klinkende uitsmijters van Queen, Neil Diamond, Eric Clapton en de 3JS. Voor de kleine lekkerbekjes staan Kruimeltje, Boer Boris en Assepoester op het menu!

Voorproeven in de Kleine Zaal
Vloer eruit, pluchen theaterstoelen erin; Cool heeft een nieuwe Kleine Zaal! Vanaf eind september wordt er alvast voorgeproefd met prachtige, intieme voorstellingen. De feestelijke opening volgt later. Van uniek talent dat je niet mag missen (Nesim, Thjum Arts e.a.) tot theaterveteranen met een bijzondere voorstelling (o.a. Alex Roeka, Jack Wouterse en Fred Delfgaauw). Van magische momenten voor de allerkleinsten (Superslow van BonteHond en Gonnie en Gijsje) tot prachtige muziek waar je met je neus bovenop wilt zitten (De Andersons, Ocobar en Jodymoon). De Kleine Zaal biedt het allemaal.

Week van de proefles
Laat je van maandag 5 t/m zaterdag 10 september inspireren in de muziekstudio's, het atelier of de andere zalen in Cool. Of je nu voor het eerst viool wilt uitproberen of altijd al eens hebt willen schilderen; tijdens de Week van de Proefles ontdek jij wat het beste bij je past! Op zaterdag 10 september geven leerlingen en docenten optredens in de foyers. Voor meer informatie en rooster proeflessen kijk op www.coolkunstencultuur.nl/educatie

Café Cool

Maak je avond uit compleet met een bezoek aan Café Cool. Samen heerlijk genieten van de lekkerste drankjes en hapjes. Kom het nieuwe assortiment aan vegetarische snacks proeven. Laat je verrassen en inspireren.

Voor meer informatie, horeca-arrangementen en theatertickets: www.coolkunstencultuur.nl/theater