LANGEDIJK - Ruim 15.000 bezoekers genoten zaterdag 29 juni van een zonovergoten Indian Summer Festival op het terrein van het Geestmerambacht. Het mooie weer en een zeer divers programma op verschillende podia zorgden voor een zeer geslaagde festivaldag.


Een absoluut hoogtepunt was de reünie van Acda & De Munnik, waar het letterlijk zonnestralen regende. Zij stonden in de avonduren op de mainstage nadat het publiek in de middag al was opgeward door eerst Sera en vervolgens Donnie. De festivalsensatie van de laatste twee jaar Son Mieux gaf een wervelende show weg en daarna liet De Jeugd van Tegenwoordig zien dat men na twintig jaar optreden nog steeds een grote schare publiek trekt en de massa regelmatig liet springen. Na het meezingfestijn met Acda & de Munnik ging het publiek bij de mainstage aan het eind van de avond nogmaals los bij The Dirty Daddies

Op de Turn Up Stage traden populaire acts als Roxy Dekker, Bizzey en Outsiders op. Met name de show van de op dit moment immens populaire Roxy Dekker zorgde voor de nodige drukte en een flink feestje bij het grotendeels jonge publiek. In de Back 2 The Future area werden nostalgische gevoelens opgewekt en in Rudi's Après-Ski Bar en STËLZ Dome waren er intiemere feestjes, maar wel met een hoog feestgehalte. Naast de muziek area's konden de bezoekers terecht bij een breed scala aan foodtrucks, de Silent Karaoke & Rollerdisco, een levende Kendi Krush en nog veel meer.

Geslaagde editie zonder incidenten
De festivaldag verliep zonder incidenten, liet organisator Friendly Fire weten. Bezoekers konden gebruikmaken van gratis drinkwater en gratis zonnebrand, wat met de zomerse temperaturen geen overbodige luxe bleek.

Tevens maakte de organisatie bekend dat de volgende editie van Indian Summer festival plaatsvind op zaterdag 28 juni 2025.

Kijk hier voor meer foto's