HEERHUGOWAARD - Meld je aan voor een van onze koren en ontdek na de voorjaarsvakantie de kracht en plezier van samen zingen! In The Voices of Cool zingen we samen de nieuwste hits en leer je alles over houding, ademhaling en uitstraling. En denk je bij mannenkoren alleen aan zeemansliederen? Daar brengt de Male Vocal Group verandering in! Laat je verrassen door deze cursus voor ‘men only’ en zing met ons mee!

The Voices of Cool
Om een mooie toon te zingen doet je hele lijf mee, van je tenen tot het puntje van je hoofd! In The Voices of Cool zing je daarom niet alleen leuke hits, je leert ook alles over ademhaling, houding en uitstraling. Voor je het weet zing je alle uithalen van Davina Michelle moeiteloos mee of rap je de snelste teksten van Snelle in één ademteug! The Voices of Cool (6-12 jaar) start op woensdag 2 maart om 17:00 uur.

Male Vocal Group
Denk je bij een mannenkoor aan zeemansliederen? Nu niet meer! In de Male Vocal Group gaan we aan de slag met pop- en showmuziek dus maak je stembanden maar vast warm! Plezier bij het zingen staat voorop, maar daarnaast leer je ook alles over stemvorming, ademhaling en presentatie. Je wekelijkse ‘mannenavond’ wordt ineens een stuk leuker! De Male Vocal Group (18+) start op woensdag 2 maart om 20:30 uur.

Inschrijven Kijk voor meer informatie over de cursussen en het inschrijven op www.coolkunstencultuur.nl/educatie.