HEERHUGOWAARD - Op dinsdag 25 oktober start er een nieuwe cursus van de Musicalproductieklas bij Cool kunst en cultuur. Tijdens de cursus leren de kinderen acteren, zingen en dansen. Samen repeteren ze voor de grote voorstelling die aan het einde van het seizoen in de zaal wordt opgevoerd. Meld je nu aan!

The Jungle Book KIDS (6-12 jaar)
Stap in het avontuur van Mowgli, een klein jongetje die opgroeit in de jungle bij een wolvenroedel. Wanneer de tijger Shere Khan hem als een bedreiging ziet, wordt Mowgli gedwongen om de plek waar hij is opgegroeid te verlaten. Samen met de panter Bagheera gaat hij op reis. De Musicalproductieklas van 6 tot 12 jaar repeteert op dinsdagmiddag om 17:30 uur. Aan het eind van de cursus spelen zij de voorstelling in de nieuwe Kleine zaal!

Musicalproductieklas: Fame JR (12-18 jaar)
De Musicalproductieklas van 12 tot 18 jaar speelt dit jaar de wereldberoemde musical Fame JR. Stap in de wereld van de talentvolle leerlingen van de New York School of the Performing Arts en ga op zoek naar beroemdheid! De leerlingen repeteren op dinsdagmiddag om 18:45 uur en treden aan het einde van de cursus op in de Rodi Media zaal.

Meer informatie & inschrijven
De musicalproductieklas start op dinsdag 25 oktober. Kijk voor meer informatie en het inschrijven op www.coolkunstencultuur.nl.