HEERHUGOWAARD - Zondag 11 december pakt Jazzclub Cool uit met de laatste editie van 2022! Voor deze speciale editie verplaatst de Jazzclub van Café Cool naar de Rodi Media zaal en ontvangt gospelkoor G-Roots. Samen met een band vol enthousiaste muzikanten beloofd het een swingende middag te worden, kom je ook?

Een swingende middag
G-Roots brengt Amerikaanse blackgospel naar het theater bij Jazzclub Cool. De getalenteerde en ervaren zangers en zangeressen maken samen met een band vol enthousiaste muzikanten van elk optreden een swingend feest! Op zondag 11 december zetten zij de Rodi Media zaal in Cool in het teken van gospel. Van moderne blackgospel tot Nederlandstalige liedjes en verzoeknummers uit het publiek. Deze afsluiter van het jaar beloofd een swingende middag te worden! Swing je mee?

G-Roots buiten het theater

G-Roots bestaat uit ervaren zangers, zangeressen en bandleden met jarenlange podium ervaring. Eerder traden zij al op met Guus Meeuwis, Diggy Dex, Heavn en Anastasia.

Meer informatie & reserveren
G-Roots zie je op zondag 11 december om 14:30 uur in Cool kunst en cultuur. Kijk voor meer informatie en het reserveren van kaarten op www.coolkunstencultuur.nl.