HEERHUGOWAARD - Tijdens het Bluesfestival op zaterdagavond 29 april in Cool Kunst & Cultuur geniet je van bijzondere optredens van veelzijdige blues-artiesten. Met als speciale gast niemand minder dan Jimmy Rosenberg! Het word een avond vol van blues, swing, soul en rock & roll. Swing mee met de unieke acts en sounds!


Special guest

Jimmy Rosenberg wordt wereldwijd beschouwd als een van de allergrootse Gypsy-gitaristen van deze tijd. Hij speelt sinds zijn vijfde gitaar, kreeg op zijn twaalfde Carnegie Hall in New York moeiteloos op de knieën en speelde over de hele wereld. Samen met Ruben Hoeke vormt hij een unieke combinatie en speelt blues, swing, soul en rock & roll. Het wordt een optreden met een hoop vuurwerk!

Unieke acts

Het programma is verder gevuld met onder andere The Damned and Dirty. Een van de meest unieke acts in de roots-muziektraditie. Ze wisselen scherpe teksten af met een flinke dosis soul. Ook Harlem Lake is van de partij en brengt dit jaar een bijzondere variatie Americana. Ralph de Jongh speelt en zingt alsof hij ervoor geboren is en Klaver plays Clapton brengt een ode aan zijn muzikale held: Eric Clapton. Last but not least draait DJ Kuno Mooren klassieke hits en er is altijd ruimte voor een verzoeknummer!

Meer informatie & reserveren

Geniet van het BluesFestival op zaterdagavond 29 april in Cool kunst en cultuur. Kijk voor meer informatie en het reserveren van kaarten op www.coolkunstencultuur.nl.