HEERHUGOWAARD - Na het verschijnen van zijn titelloze debuut in 2010 ging het hard met singer-songwriter Tim Knol. Nederland maakte kennis met hem en was gelijk overtuigd van zijn talent. Hij speelde op alle grote festivals, in talloze clubs en deed verschillende theatertours. Tim groeide uit tot een grote naam in de Nederlandse popmuziek.

Zijn liefde voor bluegrassmuziek heeft hij nooit onder stoelen of banken gestoken. En de samenwerking tussen Tim Knol en de veelgeprezen Blue Grass Boogiemen blijkt een schot in de roos! In Lost & Found III duiken ze samen in de rijke historie van bluegrass en countrymuziek, waarbij onder meer de rafelrandjes onder de loep genomen worden. Muziek van en anekdotes over flamboyante vertolkers als Jimmy Martin ('The King of Bluegrass') en Bill Monroe ('The Father of Bluegrass'), maar ook werk van hun meest recente album Happy Hour dat uitsluitend lovende recensies kreeg, komen aan bod.

Op donderdag 28 april komt Tim met zijn vrienden van de Blue Grass Boogiemen naar Cool. Ervaar het live!

Meer informatie & tickets Kijk voor meer informatie over de voorstelling en het reserveren van tickets op www.coolkunstencultuur.nl/theater.