SINT PANCRAS - Aanstaande zaterdag 5 november is alweer de 5e voorronde van het Open Expert Woldhuis "TOKKEN" Kampioenschap van Dijk en Waard Ditmaal wordt er gespeeld in Sportcafe De Oostwal te Sint Pancras.


Geef je op per koppel (bellen of appen 06-30199497) en doe gezellig mee om het Open Expert Woldhuis "TOKKEN" Kampioenschap van Dijk en Waard. De 5e voorronde wordt gespeeld a.s zaterdag 5.november in Sportcafe de Oostwal (aanvang 13.30 uur). De kosten zijn 7,50 euro per persoon inclusief koffie/thee en twee hapjes. Er zijn leuke prijzen te winnen en het belooft weer een gezellige middag te worden.

De beste tien koppels van elke voorronde gaan rechtstreeks door naar de finale op zaterdag 19 november in Café de Schelvis. De 6e voorronde is zondag 13 november in Grandcafé de Heeren in Heerhugowaard (aanvang 13.30 uur). Je kan ook hier mee doen per koppel dus geef je op 06-30199497. De finale van het Expert Woldhuis "TOKKEN" Kampioenschap van Dijk & Waard wordt gespeeld op zaterdag 19.november in Café de Schelvis.in Zuid Scharwoude.

Welk koppel gaat deze felbegeerde titel winnen en gaat naar huis met de wisselbeker en een prachtige hoofdprijs beschikbaar gesteld door Expert Woldhuis in Langedijk.