SINT PANCRAS - Zaterdagavond 15 juni weer een speciale editie van Artquake Talent Night; Artquake meets Kunstbende, waarbij Artquake en Kunstbende de handen in één slaan om jong talent in de spotlights te zetten!

Weer een avond bomvol met jong aanstormend talent uit de regio:

C-YOU ☆ MAYRA ☆ DE WOORDENSCHATJES ☆ FIEN ☆ DANCE SISTERS ☆ JESSE ☆ MEIE & JAMILA ☆ LOCKHEART ☆ ANNEJOLIE & EMRE ☆ FIENE

C-You

De band C-You won recent nog de Pinkpop Cover Contest 2024 met ‘Sorry” van Nothing but Thieves. C-You is een funky pop band met een randje rock uit Amsterdam. Opgericht in 2023 toen de bandleden elkaar ontmoetten op de Young Pop Academy van het conservatorium van Amsterdam. De zon en de zeevibes staan centraal bij hun energieke optredens.

Fien Langeweg

Spoken word artiest Fien Langeweg won dit jaar de 2e prijs Taal bij de voorronde van Kunstbende Noord-Holland. Fien schrijft proza en gedichten. Toen Fien op de basisschool een vriendje kreeg stuurde ze hem briefjes met rijmpjes en ze denkt dat daar haar liefde voor taal is ontstaan. Ze is vervolgens niet meer gestopt met schrijven. “ Als je mijn werk leest lees je eigenlijk mijn dagboek, een stuk van mij wat erg persoonlijk is, maar ik graag deel”.

Met verder op het programma de rockband Lockheart, singer/songwriter Jesse Schoorstra, dansers Mayra en Dance Sisters, het muziekduo Annejolie & Emre maar ook muziektheater van De Woordenschatjes en beeldend kunstenares Meie van der Klei. En ook nog een aantal andere verrassende acts deze avond.

De presentatie is in handen van nog zo’n aanstormend talent; zangeres en pianiste Fiene Schellevis. De toegag is gratis. Meer info: www.art-quake.com

Zaterdag 15 juni 2024

Programma 20:30 - 00:00 uur
Poppodium B3, Beverplein 3, Sint Pancras