HEERHUGOWAARD - Tijdens Cool Open! op zaterdag 16 september viert Cool de start van het culturele seizoen én van haar verjaardagsfeest. Met overdag door het hele gebouw proeflessen op instrumenten, rondleidingen backstage en concerten. We sluiten de dag lachend af met een previewavond van vijf toffe cabaretvoorstellingen die dit seizoen bij Cool te zien zijn. Voor slechts € 5,00 krijg je een voorproefje van verschillende cabaretiers!


Arjan Kleton, Stefan Hendrikx en meer

Tijdens de Cabaretpreviews krijg je alvast een voorproefje van de voorstellingen van maar liefst vijf cabaretiers! Allemaal staan ze dit seizoen op het programma in Cool. De cabaretiers zijn Arjan Kleton, Esther van der Voort, Stefan Hendrikx, Joosen en de Jager en Tobi Kooiman. MC van deze previewavond is Maartje Mikx.

Vriendenfonds

Ons Vriendencomité richt in ons jubileumseizoen een speciaal fonds op om theaterbezoek toegankelijk te maken voor mensen voor wie dit normaal niet zo vanzelfsprekend is. De opbrengst van de previewavond komt geheel ten goede aan dit fonds!

Meer informatie en bestellen

De Cabaretpreviews zijn tijdens Cool Open! Om 20:15 uur. Tickets zijn te bestellen via www.coolkunstencultuur.nl en bij de servicebalie van Cool.