NOORD-SCHARWOUDE - Tal van Nederlandse topartiesten zullen in het Paasweekend present zijn tijdens de 1e editie van Weidepop. Drie dagen lang zal het feest zijn op het kermisterrein in Noord-Scharwoude met optredens van o.a. Drukwerk, Gerard Joling, Frans Bauer, René Karst, John West, Mooi Wark, Pater Moeskroen en Oôs Joôs.

Goed nieuws voor de organisatie deze week want alle vergunningen van de Gemeente Dijk en Waard zijn rond en niets staat een topfeest in de weg die al op Goede Vrijdag begint en op zondag, 1e Paasdag eindigt. Ook het tijdschema van de optredende artiesten staat helemaal vast, zoals te zien is op de flyer.

Goede Vrijdag

Er wordt afgetrapt op Goede Vrijdag 7 april met een echte Nederpop avond. Het wordt één groot feest met optredens van Toontje Lager, Drukwerk en De Nederpop All Stars. Deze band zal samen optreden met Henk Westbroek van Het Goede Doel en Nol Havens (Eén Kopje Koffie).

Zaterdag 8 april

Op zaterdag gaat het festival vrolijk door met een waanzinnige dag met voor elk wat wils. Blikvangers van de avond zijn Gerard Joling en Frans Bauer. Verder zullen Rene Karst, John West en Stef Ekkel het feest compleet maken. Aan het einde van de avond is er een bijzondere verrassingsact waar nog lang over nagepraat zal worden.

Boerenrock op 9 april

En de zondag wordt uniek. De beste Boerenrock bands uit de regio zijn gecontracteerd om er een ongeëvenaard feest van te maken. De mannen van Mooi Wark, Oôs Joôs, Pater Moeskroen en Dowwan Heze zullen de bühnebetreden. De Feestploeg sluit deze avonden het festival af!

Weidepop vindt plaats in een grote feesttent op de Speelweide. Naast Weidepop is ook een fantastische kermis met attracties voor jong en oud. De kermis is zoals elk jaar toegankelijk voor iedereen, dus neem gerust een kijkje. Het kermisterrein is iedere dag geopend vanaf 14.00 uur.

De kaartverkoop voor Weidepop gaat voorspoedig dus wees er snel bij om nog je tickets te bemachtigen.
Tickets zijn te koop via de website van Weidepop.