HEERHUGOWAARD - Op zondagmiddag 17 juli wordt in Cool kunst & cultuur de Mixtream Popquiz gehouden om al in de sfeer te komen van het festival dat op 28 augustus plaats vindt.


Presentator René Bremmers neemt de deelnemers in de quiz mee nemen door 70 jaar popgeschiedenis in verschillende rondes met foto's en muziekfragmenten. Dit doet hij niet alleen, want de Mixtream All-Star band zal er ook zijn.

Meedoen is gratis en teams mogen uit maximaal 4 personen bestaan. Prijzen zijn er uiteraard te winnen zoals concertkaarten voor Podium Victorie, Alkmaar, kaarten voor een voorstelling in Cool kunst & cultuur, bierproeverij, het felbegeerde V.I.P arrangement op het Mixtream Festival en een huiskamerconcert van Sterre Weldring (finalist van De Grote Prijs Van Nederland en Popronde 2019).

De deur gaat open om 13.30 uur en een half uur later gaat men van start. Zo rond 17.00 uur is de quiz afgelopen en terwijl de punten worden geteld zal de All-Star Band een optreden geven met nummers van acts die ooit op het festival heeft gestaan. Na hun optreden is de prijsuitreiking en om 18.00 uur zit dit evenement er op.

Een middag dus voor muziekkenners maar ook voor de liefhebbers en gezelligheidsmensen!